B&O Consulting – Egy vállalkozó útja az offline értékesítéstől az AI-alapú marketingig

A vállalkozói lét olyan, mint egy izgalmas utazás, ahol mindig újabb és újabb kihívásokkal és lehetőségekkel találkozhatunk. Az én utazásom is ezen az izgalmas úton kezdődött. Több mint egy évtizedes értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal a hátam mögött, számos iparágban szerzett tapasztalattal, úgy éreztem, itt az ideje, hogy létrehozzam a saját vállalkozásomat. Ez a vállalkozás a B&O Consulting.   Hogyan jutottam el idáig? Hogyan hoztam létre a B&O Consultingot, és mit jelent számomra ez a vállalkozás? Ezekről szeretnék most nektek mesélni. Nem csak azért, mert ez a történet az enyém, hanem mert azt hiszem, hogy sokat tanulhatunk egymás tapasztalataiból.

Tovább olvasom »
 

A szolgáltatásaink és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében cookie-kat használunk, melyek információkat szolgáltatnak számunkra az Ön oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát, melyről bővebb információt ide kattintva itt érhet el.

Legyél az első, aki a mesterséges intelligencia legújabb trendjeiről értesül!

Szeretnéd a kezedben tartani a jövőt? Szeretnél értesülni a legújabb AI eszközökről és technológiákról?

Akkor itt a helyed!

 

Csatlakozz hozzánk, és hetente egyszer, közvetlenül a postaládádba küldjük a legfrissebb híreket és legizgalmasabb fejlesztéseket a mesterséges intelligencia világából.

A jövő most kezdődik. Légy részese. Iratkozz fel most!